Eurofit logo
EUROFIT, este lider in domeniul echiparii depozitelor, raspunzand nevoilor companiilor de a creea spatii de depozitare utilate cu diferite sisteme de rafturi.
CONTACT EUROFIT
Birouri & Depozit: Bulevardul Basarabia nr.256 - Sect. 3 - Bucuresti
Tel. +4 021 2563939
Tel. 072EUROFIT
EMAIL
Contact Eurofit
Telefon+4 021 2563939
L - V 8:30AM-17:00PM
Olympian East Bucharest - Sos. Oltenitei nr.249 B Bis. Popesti-Leordeni
 

RAFTURI DRIVE-IN

Cerinta: Am mai multi paleti similari pentru depozitare. Pentru siguranta in depozitare si pentru a evita daunele in productie, nu pot suprapune unul peste altul, dar trebuie sa stochez cat mai multi paleti posibil intr-un spatiu limitat.
Solutie: Rafturi Drive-In, chiar daca reduce viteza de incarcare, ofera o densitate de stocare foarte mare pentru un numar limitat de tipuri de produse (un tip per tunel). Acest tip de stocare de inalta densitate, in afara de folosinta normala, este recomandat in special si pentru depozite frigorifice sau cu temperatura controlata.

Sistemul de paleti drive-in este folosit acolo unde depozitarea de inalta densitate este necesara. Este folosit frecvent in fabricile cu un numar scazut de
linii de productie. paletii sunt depozitati in sistem bloc cu doua blocuri de paleti deservite in general de un coridor de operare.

Stivuitorul intra in sistemul de rafturi pentru a incarca sau prelua paletii, care sunt depozitati pe sine de ghidaj. Primul palet intrat este ultimul iesit, doar daca sistemul nu este folosit ca drive-throught, caz in care paletii pot fi incarcati sau preluati din orice parte.

  • Depozitare de inalta densitate – maximizand spatiul cubic – economic, din punct de vedere al numarului de paleti depozitati per metru cub, fata de alte sisteme de depozitare.
  • Viteza de rotatie a stocurilor mica – potrivit pentru produsele sezoniere si cele cu cerere fluctuanta.
  • Ideal pentru stocare cu temperatura controlata si frigorific.
  • Potrivit pentru bunuri fragile sau usor de deteriorat, care nu pot fi depozitate prin suprapozare.

Alege categoria care satisface nevoile dumneavoastra