Eurofit logo
EUROFIT, este lider in domeniul echiparii depozitelor, raspunzand nevoilor companiilor de a creea spatii de depozitare utilate cu diferite sisteme de rafturi.
CONTACT EUROFIT
Birouri & Depozit: Bulevardul Basarabia nr.256 - Sect. 3 - Bucuresti
Tel. +4 021 2563939
Tel. 072EUROFIT
EMAIL
Contact Eurofit
Telefon+4 021 2563939
L - V 8:30AM-17:00PM
Olympian East Bucharest - Sos. Oltenitei nr.249 B Bis. Popesti-Leordeni
 

RAFTURI CANTILEVER (UNICANT)

Cerinta: Trebuie sa depozitez obiecte de dimensiuni mari (ex. Placi de lemn, tevi) in conditii de siguranta si functionalitate.
Solutie: Sistemul “Cantilever” este potrivit pentru depozitarea oricarui tip de marfuri de lungimi mari care nu pot fi paletizate.

Rafturile “unicant” sunt cele mai potrivite pentru depozitarea materialelor de lungimi atipice, cum ar fi lemnul, tevile, profilele de plastic si aluminiu sau materialele cu forme variabile cum ar fi mobilierul, acoperind total nevoile respective de functionalitate si siguranta.

Rafturile “unicant” sunt compuse din componente modulare si sunt in totalitate independente, nefiind nevoie ca sistemul sa fie fixat in peretii, tavanul sau coloanele depozitului. inaltimea sistemului ajunge pana la 8 metri si bratele proiectate pot ajunge pana la 2 metri.

Folosirea profilului H inchis, combinata cu aplicarea tehnicilor de productie industriala pentru articulatiile “unicant”, ofera un avantaj semnificativ cu privire la amortizarea investitiei clientului in depozitul sau.

Alege categoria care satisface nevoile dumneavoastra